سینی کابل از جمله مهم‌ترین تجهیزات سیم کشی‌های ساختمان به شمار می‌رود. در واقع سینی کابل باعث نظم بخشی به صنایع می‌شود و از این رو شما می‌توانید برای پوشش دهی حجم بالایی از کابل‌ها استفاده کنید. این هدایتگر حامل بر اساس استانداردهای خاصی تولید می‌گردد و مجموعه‌‌ای کابل‌ها را پوشش می‌دهد. در واقع به زبان خیلی مختصر می‌توان گفت که سینی کابل ظرفی است که می‌توانید شما انواع سیم کشی‌های ساختمان را در داخلش قرار دهید و از آویزان شدن بی‌نظمی محیط جلوگیری می‌کند. همچنین در صورت خرابی سیم و کابل‌ها به راحتی می‌توانید سیم آسیب دیده را پیدا کرده و آن را تعمیر کنید.

جنس بدنه سینی‌های کابل اغلب از جنس پی وی سی و یا فلزی می‌باشد. برای این که مقاومت سینی کابل افزایش یابد و بتواند به خوبی سیم و کابل‌ها را در داخل خود نگه دارد، اغلب آن را از جنس آهن تهیه می‌کنند. این سینی به صورت مشبک طراحی شده است تا هوا بتواند در آن جریان پیدا کند. مقاومت بالای این سینی در مقابل مواد شیمیایی و رطوبت از زنگ زدگی و خوردگی آن جلوگیری می‌کند. در واقع این سینی نقش مدیریتی در سیم و کابل‌ها دارد و شما با استفاده از آن می‌توانید طیف گسترده‌‌ای از سیم و کابل‌ها را در داخل آن قرار دهید. سینی‌های کابل گرما و حرارت را از خود عبور می‌دهند و از این رو هیچ آسیبی به سیم‌های شما نمی‌رساند.

سینی کابل

خرید سینی کابل

سینی‌های کابل می‌تواند حجم بالایی از سیم و کابل‌ها را در داخل خود نگهداری کند. وجود سینی کابل در هر ساختمانی الزامی است و نظم بالایی به سیم کشی می‌دهد. لازم است بدانید که سینی‌های کابل به دو نوع سینی پی وی سی و گالوانیزه تقسیم بندی می‌شود و شما باید بر اساس حجم سیم و کابل‌های ساختمان مناسب‌ترین سینی کابل را سفارش دهید. همچنین این سینی‌ها در ابعاد ضخامت‌های مختلفی موجود است. در صورتی که قصد خرید انواع سینی‌های کابل با جنس و کیفیت‌های مختلفی دارید، تنها کافیست از طریق راه‌های ارتباطی درج شده با فروشگاه اینترنتی سینی کابل کاوه تماس بگیرید.

قیمت سینی کابل

قیمت گذاری سینی کابل بر اساس جنس و کیفیت آن تعیین می‌شود. همان طور که می‌دانید این سینی‌ها از جنس‌های مختلف آلومینیومی، فلزی، گالوانیزه و… تولید می‌شود. بنابراین شما می‌توانید این سینی‌ها را در قیمت‌های متنوعی پیدا کنید. سینی‌های گالوانیز از مقاومت بسیاری برخوردار می‌باشند و شما می‌توانید با ایمنی بالایی سیم و کابل‌ها را از داخل آن عبور دهید. ولی برای این سینی‌ها نیاز به پرداخت هزینه بیشتری نیز می‌باشد.

ولی در مقابل سینی‌های پی وی سی مقاومت کمتر و وزن سبک‌تری دارند و حجم کمتری از سینی‌ها را می‌توان در آن قرار داد. بنابراین در صورتی که سیم و کابل‌های ساختمان شما در محیط ایمنی قرار دارد و دارای حجم پایینی می‌باشد، نیازی به پرداخت هزینه بالا برای خرید سینی‌های گالوانیزه نیست و شما می‌توانید سینی‌های پی وی سی را خریداری کنید. ولی در صورتی که ساختمان شما دارای حجم سیم و کابل بالایی است، باید از سینی کابل گالوانیزه استفاده نمایید تا مقاومت و ایمنی سیم و کابل‌ها را افزایش دهند.

سینی کابل گالوانیزه

همچنین سینی‌های کابل در برندهای مختلفی موجود است که هر یک از این برندها کیفیت خاصی دارد. بنابراین شما باید بر اساس بودجه خود مدل مختلفی از سینی کابل را خریداری کنید. شما تنها از طریق تماس با شماره‌های درج شده در سایت لیست قیمت سینی کابل را دریافت نمایید. همچنین خرید عمده این سینی‌ها برای شما صرفه اقتصادی دارد و از این رو در صورتی که در زمینه ساخت و ساز فعالیت دارید، با خرید عمده این سینی می‌توانید هزینه‌های خود را کاهش دهید.

لوازم جانبی سینی کابل

سینی‌های کابل برای این که بتواند به خوبی ایمنی را در ساختمان برقرار کند و سیم و کابل‌ها را منظم در جای خود نگه دارد، نیازمند یک سری لوازم جانبی می‌باشد. از جمله مهم‌ترین لوازم جانبی سینی کابل به موارد زیر اشاره می‌کنیم:

رابط بغل بند

رابط بغل بند یکی از اصلی‌ترین لوازم جانبی سینی‌های کابل به شمار می‌رود. این رابط در سیستم‌های مدیریتی می‌تواند به بهترین شکل ممکن سیم و کابل‌ها را مدیریت کند. در واقع هر جا که قصد نصب سینی برق را داشتید، می‌توانید به نقش رابط بغل پی ببرید. این رابط‌ها به گونه‌‌ای است که می‌تواند تمامی سطح سینی را پوشش دهد و اتصالی محکم و ایمن را به وجود بیاورد.

رابط سینی کابل U

رابط برق U از دیگر لوازم جانبی بسیار کاربردی در سینی کابل است که بین دو سینی ارتباط برقرار می‌کند. در هنگام نصب دو سینی کابل یک اندازه در کنار یکدیگر از رابط‌های مخصوص استفاده می‌شود. یکسان بودن عرض و ابعاد دو سینی برای نصب و ایجاد اتصالات اهمیت بسیاری دارد.

بست مهار سینی کابل

بست‌ها از جمله ابزارهایی هستند که بسیاری از آن با آن آشنایی داریم. این سینی‌ها برای محکم کردن سینی‌های برق مورد استفاده قرار می‌گیرد و باید آن را در فواصل مشخصی بر روی سینی نصب کرد.

بست انتهایی سینی کابل

بست‌های انتهایی جهت مسدود کردن و بستن انتهای سینی‌های کابل به کار می‌روند و نقش محافظتی دارند. در واقع پس از این که فرایند نصب سینی‌ها به پایان رسید، با استفاده از این بست‌ها می‌توانید فرایند ایمن سازی را افزایش دهید.

دیواره جدا کننده سینی

دیواره‌های جدا کننده نظم بیشتری به سیم‌ها می‌دهد. در برخی موارد تعداد سیم و کابل‌ها زیاد است و یا فضای محدودی برای اجرا وجود دارد، در این صورت شما می‌توانید با استفاده از دیواره‌های جدا کننده این فرایند را انجام دهید. این دیواره‌ها با استفاده از پیچ و مهره بر روی سینی کاملا محکم کاری می‌شود.

بست کابل

مشخصات و کاربردها

سینی‌های کابل ضخامتی بین ۰.۸ تا ۲ میلی متر دارد و طول آن‌ها بین ۲ تا ۳ میلیمتر می‌باشد.

همچنین عرض این سینی‌ها بین ۵۰ تا ۱۱۰ میلی متر است.

جنس سینی کابل اغلب از گالوانیزه و یا پی وی سی می‌باشد.

این سینی‌ها بر اساس استانداردهای خاصی تولید شده است و ایمنی بالایی دارد.

شما می‌توانید این دو کابل را به صورت مشبک و یا غیر مشبک خریداری کنید.

این سینی‌ها در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد.

ابعاد و اندازه‌های این سینی‌ها بر اساس سیم و کابل‌های ساختمان قابل تعیین است.

سینی‌های کابل نصب بسیار ساده و راحتی دارد و نیاز به تخصص چندانی ندارد.

غیر قابل اشتعال بودن این کابل‌ها به دلیل جنس مقاوم آن می‌باشد.

سینی کابل در انواع شرایط جوی کاربرد دارد.

سینی‌های کابل می‌تواند حجم بالایی از سیم و کابل‌ها را در داخل خود نگهداری کند.

محصولات مرتبط:

نردبان کابل